torstai 8. tammikuuta 2015

Suihkun pientä kosmeettista remonttia.


Budjetti oli max 150 euroa...alitin kiitettävästi tuon summan... :)

Ammetta olin ajatellut ihan vain talvenvaralle....kun tämä talo on rakennettu 60-luvun lopulla ja öljy oli halpaa...joten eristys talossa ei kovin kummoinen...ja syksyllä ajatus ahdisti kylmän suihkun lattialla värjettölystä suihkun alla. Tosin kylpyhuone oli kokonauisuudessaan ahdistavan synkkä ja tuntui että suihkussa käyminen ei piristänyt sitten millään tavoin...

Joten...asensin vanhaan lipastoon lavuaarin ja hanan, mitkä olin ostanut Ikeasta ja olivat enemmän kuin halpoja... :)

Tori.fi:stä löysin ilmoituksen ammeesta 10€... Tassuammetta olin halunnut ja käynyt katsomassakin...mutta budjetti painoi päätäni alas.... Ulkopuolen maalasin mustalla kiiltävällä metallimaalilla...ja karuista jaloistaan huolimatta...istui... :)


Siinä jo altaan saanut istutettua lipastoon..

Taustalevy poistettu ja hanan vesijohdoille pieniä kolosia jyrsin, että lipaston sai suoraan seinää vasten..

Ovet myös maalasin ja karmit... jos raaskisi..maalata seinät..olisi hieman valoisampi, mutta lähtökohtaa ajatellen muutos tuolla jo antoi siistimmän ja käyttötarkoitukseen sopivan fiiliksen.. Vuosia ollut iso peili myös eksyi viimein tilaan myös... 
Penkki on lahjoitetaan palstalta ja verhotanko jonkun pois heittämää... :) (vielä näköjään lyhentämättä) 

Molempiin tiloihin asensin Ikeasta ostamani verhot, että sain kaikken epämääräisen roinan piilotettua.. :) Hyllykkö on lahjoitetaan palstan kautta hankittu ja sinkki saavi löytö varastosta.

Ainoastaan löytyi tämä kuva alkuperäisistä ovista..koitan etsiä jostain aparaatista lisää, että voin todistaa todellisen synkkyyden... Verho oli väärä...mikä päätyikin keittiöön.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti