lauantai 21. maaliskuuta 2015

2 minuutin kranssi!

Olen ostanut keraamisen pupun 20 vuotta sitten. Ajatukseni oli vain, että kun saan lapsen se on niin kiva sen huoneessa. 12 vuotta oli paperiin käärittynä. Nyt ollut tyttären huoneessa missä milloinkin löytämättä paikkaansa..mutta nyt keksin.. :)
Ovessa roikkunut joulukranssi.

Tyttäreni sai mummulta paketin askarteluun..
pihistin taas siitä..

Siellä se nököttää tyytyväisenä!


3 kommenttia:

 1. Heipähei! Löysin sun blogiisi fb:n askartelu- ja sisustusideoita sivun kautta. Oon nyt selaillut kaikki jutut ja oon ihan lumoutunut.. välillä unohdin hengittääkkin, kun niin ihastelin.. :D Oletpa ihan hurjan taitava, tyttärestäsi puhumattakaan... kikatin tuolle Kissojen hiirenpyydystyloukulle tovin.. Ihan mieletöntä!! :)

  Taidanpa laittaa sun blogisi seurantaan. Tervetuloa vastavierailulle: marionellan.blogspot.fi
  En kyllä osaa mitään näin luovaa tehdä.. ja aikakin vähän kortilla.. mutta kaikenlaista näpertelyä mullakin tuolla on..

  VastaaPoista
 2. No Kiitos Isosti sanoistasi! Laitoin yhdelle sivulle pari kuukautta sitten muutaman tuunauksen ja siitä muutamat pyysivät blogin pitämistä. Vähän on hakusessa kuvien ja tekstien osalta vielä. :) Käyn kurkkaamassa omaasi kyllä!
  Ja kiitos vielä! :)

  VastaaPoista
 3. Siis unohtui kommentoida hiirensavustusluukulle..on tarkoitettu kissoille ja kissojen käyttettäväksi. :) Kun itse sain esityksen keksinnöstä ja neiti oli silloin 5 v... En voinut nauraa silloin, mutta menin jälestä katsomaan ja hymyilin ja pyöritin silmiäni, että nyt on aparaatti.. :)

  VastaaPoista